Uyala's Up Board - Bad Moon Rising

Lockpipa för rådjur

Posted Jan. 30, 2018, 4:07 p.m. By uyala Tags: Jakt

Det finns så mycket inom jakt som jag inte har koll på, jag har i oför sig inte så stor koll på något som har med jakt att göra. Men det finns tydligen saker som lockpipa som man kan använda för att locka till sig rådjur och andra djur så att det ska bli lättare. Ja det är sånt som jag inte visste något som och det är ju intressant att lära sig mer om saker som man inte har haft koll på.
Tänk att det finns så mycket som man kan lära sig om saker som man inte har haft nån aning om. Man kan Köp lockpipa hos JagaMera.

Mycket att lära sig 

Det finns så mycket som man kan lära sig och det tar ju aldrig slut. Jag förstår att man måste få jaktlicens för att kunna jaga så att man vet och kan lära sig hur man ska göra saker och ting och hur man gör det på bästa sätt. Så att det blir gjort på ett bra sätt.
Ja min moster hon jagar och tycker att det är väldigt intressant och efter som hon bor i fjällen så blir det ju lite mer naturligt att man lär sig det tror jag. Om man har egen mark som man ska ta hand om och som man kan använda sig av, då är det ju bra att veta hur man ska ta hand om det och vad man kan göra för att det ska bli så pass bra som det bara kan. Hon jagar mest ripa och älg för det är det som det finns mest av där dom bor. Nu i vintras så sköt hon sin första älg och det tyckte hon var väldigt stort och det är det säkert om man är inne i den sporten eller hobbyn hur man nu säger.